Am citit un articol care m-a intrigat si care m-a pus pe ganduri. Nikita a pozat aproape goala ca sa arate lumii "cat de gravida este". De fapt, daca stau bine si ma gandesc, am vazut-o si aseara la stiri. Am ajuns sa avem o presa de tot cacatul.Cat de insetat de audienta si tiraje poti sa fi , ca sa publici asa ceva?Din pacate se cere asa ceva si lumea care ne inconjoara cere asa ceva. Cu oamenii astia te intalnesti in viata de zi cu zi, la serviciu, in trafic, la scoala. Mai vad niste campanii timide de "aducere pe calea cea buna" a elevilor in licee, dar am o vaga impresie ca e degeaba. La liceu elevele sunt mai degraba preocupate de cum le sta fardul , la serviciu sunt preocupate de cum arata decolteul, in trafic de ce masina bengoasa are Fat Frumos, etc.
Suntem un popor sarac la propriu si la figurat. Daca ar fi sa caracterizez Romania intr-o singura expresie ar fi urmatoarea: " ce zice lumea daca..." De asta murim noi si grijile noastre la asta se reduc.
Si sa inchei acest articol cu un citat celebru: "OF SUFLETUL MEU"


This entry was posted on 10:14 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comentarii:

    Sebi spunea...

    Am vazut pozele, sunt grotesti. Pacat de cei care fac astfel de emisiuni. Grotesc inca o data.

  1. ... on 15 mai 2009 la 21:33  
  2. Unknown spunea...

    Raspuns: Foarte penibili!!! Desi nu iti impartasesc dezamagirea fata de noi ca si popor ( nu ma identific cu publicul tinta a lui Capatos sau Diaconescu), cred ca este jenant ce emisiuni de "divertisment" avem. Sa ma fereasca sfantu! Daca Nikita, Magda/Tolea Ciumac, Sexy Braileanca sau Tarky sunt vedete, atunci nu mai stiu ce inseamna vedeta. In semn de protest, eu nu ma mai uit la televiziuni romanesti. Cand o sa faca mai multa lume ca si mine, cred ca o sa inceapa sa se schimbe lucrurile.

  3. ... on 19 mai 2009 la 11:05  
  4. Click spunea...

    Nici eu nu ma uit la cateva posturi romanesti, dar imi plac cateva emisiuni de pe TVR 2, TVR Cultural, si in general posturile publice. In rest vai de capul lor.
    Ai dreptate in ceea ce priveste puterea exemplului.

  5. ... on 20 mai 2009 la 18:36