De ce click, pentru ca toti dorim ca necunoscuti sa dea click pe pagina noastra de blog, sa ne creasca popularitatea si sa ne bucuram de cea ce poate sa ofere un blog: interactiune cu oameni necunoscuti dar si cu prieteni apropriati.

Acum imi place sa scriu pe blog deoarece se pare ca pe blog oamenii tinand sa fie mai sinceri, cel putin asa se intampla in cazul meu. Cred ca marea majoritatea spun adevarul in cea ce scrie pe blogul personal. Blogul te indeamna sa scrii dar si in acelasi timp sa petreci destul de mult timp pentru a-ti promova site-ul.

Eu cred ca blogul este o metoda de a ne exprima, o dorinta aparuta din lipsa interactiunii reale cu persoanle din jurul nostru. Lipsa de timp duce la o exteriorizare in online. Scrisul pe blog nu necesita mult timp si se poate face si in timpul programului de lucru atunci cand nu ai foarte mult de munca.

Ma bucur ca blogger a dat ocazia sa utilizam gratuit aceasta facilitate. Si putem sa scriem necenzurati.


This entry was posted on 21:56 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comentarii:

    Anonim spunea...

    I'm gone to inform my little brother, that he should also pay a visit this website
    on regular basis to get updated from most up-to-date reports.

  1. ... on 17 ianuarie 2019 la 18:55